Bespaar met gemak met kwalitatief menstruatieondergoed.

Bespaar met gemak met kwalitatief menstruatieondergoed.

Het is heel eenvoudig om je routine te wijzigen. Menstruatieondergoed dragen is namelijk super simpel om te doen. Investeer in jezelf en je comfort en bespaar met menstruatieondergoed.

Nooit meer gedoe! Ontdek in deze blogpost hoe kwalitatief menstruatieondergoed niet alleen comfort biedt, maar ook je portemonnee spaart!

Wedden dat je nooit meer terug wil naar wegwerp?

Investeer slim, investeer in kwaliteit

Ja, het menstruatieondergoed van miokoo is een investering. We begrijpen dat we misschien iets duurder zijn dan andere merken.

Kunnen we heel even 2 minuten van je tijd vragen om uit te leggen waarom dat zo is en waarom onze kwaliteit op de lange termijn eigenlijk een geweldige besparing oplevert?

3 jaar garantie!

Ja, je leest het goed. Bij miokoo zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze stoffen en de manier waarop onze menstruatie lingerie gemaakt wordt dat we je 3 jaar garantie geven op onze volledige collectie.

Geen hormoonverstoorders, geen chemicaliën

Als je kiest voor menstruatieondergoed van miokoo dan garanderen wij je dat onze slipjes helemaal vrij zijn van toxische chemicaliën. Dit beweren we niet zomaar, dit is ook gecertificeerd door een extern labo.

Kwalitatief met de hand gestikt

Miokoo menstruatielingerie wordt met de hand gestikt in Europa. Bij andere, vaak goedkopere merken, gebruiken ze lijm die na een paar wasbeurten al vaak begint los te komen en je de slipjes dus niet meer met een gerust gemoed kan dragen.

Onze met de hand gestikte Miokoo’s behouden zelfs na 100 wasbeurten nog steeds hun vorm, kleur en absorptie. Want als het op kwaliteit aankomt, gaan we niet voor minder dan perfectie!

Slim investeren in je gezondheid en besparen!

Hoe snel heb je menstruatieondergoed terugverdiend?

Ongesteld zijn kost je gemiddeld € 7,60 aan wegwerp menstruatieproducten per maand. Dit bedrag werd berekend aan de hand van een bevolkingsonderzoek gevoerd door RTL Nieuws.

Een jaar je regels hebben waarvoor je tampons en maandverband gebruikt kost je dus al gauw € 91,20. Daar rekenen we je gewone ondergoed nog niet bij, noch de kost van het afval. Wist-je-dat je per jaar maar liefst 1kg aan afval produceert met wegwerp menstruatieproducten?

Wij garanderen je dat je miokoo’s minstens 3 jaar meegaan. Op 3 jaar tijd ben je ongeveer 39 keer ongesteld. Als je vasthoudt aan wegwerpmenstruatieproducten, zou je al snel €308 uitgeven aan je menstruatie! Het valt misschien niet meteen op, tenzij je er bewust bij stilstaat 😉 De ultieme besparingsoptie? Zeker en vast menstruatieondergoed!

Start met een 3-pack

Wil je het eens uitproberen? Start dan op een comfortabele manier met een setje van 3 slipjes. Ze drogen razendsnel, zodat je moeiteloos kunt wisselen. Bekijk ook onze handige tips voor het dragen en onderhouden.

Als je kiest voor een miokoo Starterspack met 3 menstruatieslipjes, profiteer je niet alleen van de luxe, maar ook van 5% korting plus gratis verzending. Gebruik de code ‘5%STARTERS’ in je winkelmandje.

Even verder rekenen hoe snel je je investering terugverdient. 3 Fe’s in starterspack komen op € 168,15. Dit betekent dat je op minder dan 2 jaar tijd je investering al terugverdiend hebt!

Bespaar meer dan 130 euro op slechts 3 jaar!

Als je bovenstaande rekensom verderzet kom je op een besparing van maar liefst € 139,85.
Daar rekenen we de ongelukjes die komen kijken bij wegwerp menstruatieproducten en dus je reguliere lingerie die je misschien weggooit zelfs niet bij.

Overtuigd? Shop ze nu in onze webshop.

Heb je nog andere vragen over menstruatieondergoed? Ga hier naar onze FAQ.

Twijfel je nog? Heb je nog vragen? We helpen je graag.  
say.hi@miokoo.com

Sinds 2019 is miokoo de referentie voor stijlvol menstruatie ondergoed; even mooi als je "traditionele" lingerie, met superieur comfort en maximaal gebruiksgemak. De geselecteerde Europese stoffen zorgen ervoor dat miokoo's hun kleur, pasvorm en absorptievermogen behouden, zelfs na talloze wasbeurten. Elke miokoo komt met een garantie van 3 jaar, een slimme investering die je welzijn beschermt en je leven makkelijker maakt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Thank You, we'll be in touch soon.
Proud to be part of:
Proud to be part of:

© miokoo - Copyright 2019 - 2024.