Menstruatieondergoed gids: hoe, wat, waarom?

Menstruatieondergoed gids: hoe, wat, waarom?

Heb jij het helemaal gehad met wegwerp maandverband, inlegkruisjes en tampons?
Het gedoe, het gesleur in je tas en tja, af en toe de geurtjes?

Welcome to the club! Met miokoo is dat verleden tijd. Wij bieden jou het perfecte alternatief voor wegwerpproducten: menstruatielingerie van top kwaliteit. Ontdek het in deze menstruatieondergoed gids.

Stijlvol menstruatieondergoed, gemaakt met innovatieve, duurzame materialen.

Miokoo menstruatielingerie is ademend, zonder geurtjes, zonder giftige stoffen, maar wel met een geweldig draagcomfort.

12 uur lekvrij, zelfs bij hoogtij.

Menstruatieondergoed: hoe werkt dat?

Miokoo menstruatieondergoed werkt met 4 innovatieve lagen voor langdurige bescherming

De werking van miokoo menstruatie ondergoed is het resultaat van diepgaand technologisch onderzoek en Europese expertise. Omdat alle menstruatieslips vier innovatieve textiellagen bevatten beschermen ze jou langdurig tegen lekjes. Deze laagjes zijn nauw samengeperst voor zalig draagcomfort en zero pampergevoel.  

de lagen in miokoo menstruatielingerie

Miokoo menstruatieondergoed start met een vochtafvoerende laag. Deze zorgt voor een fris en droog gevoel, tot wel 12 uur lang.

Vervolgens is er de absorberende laag. Deze laat lucht door om te drogen zodat er zich geen geen geurtjes vormen en bacteriën geen kans krijgen.

De derde laag, onze innovatieve PUL-laag, houdt het vocht 100% tegen en beschermt je tegen lekjes.

Tenslotte zorgt de superzachte buitenlaag voor een optimaal draagcomfort zonder pampergevoel.

Maak je cyclus circulair

Met je miokoo red jij ieder jaar 1 kg aan wegwerp menstruatieproducten van de afvalberg. Maar er is nog meer: samen maken we je cyclus 360° circulair!

Als je miokoo menstruatieonderbroekje na vele jaren gebruiksplezier toch aan vervanging toe is, kan je het naar ons terugsturen. In ruil krijg jij van ons een tegoedbon voor je volgende aankoop. Wij zorgen dat de (gereinigde) materialen van je oude slipje verwerkt worden in een nieuwe toepassing.

Kocht jij je miokoo in één van onze zorgvuldig geselecteerde winkelpunten? Vergeet ze dan niet hier te registreren voor onze 3 jaar garantie.

Menstruatieondergoed van miokoo is eenvoudig in onderhoud

Het onderhouden van je miokoo menstruatielingerie is echt heel eenvoudig. Dankzij het slimme ontwerp en de doordachte keuze van stoffen en elastieken, passen al je miokoo’s wel heel erg makkelijk in je dagelijkse of maandelijkse routine, en dus ook de wasroutine thuis!

Nadat je het hebt gedragen, spoel je het ofwel onmiddellijk uit, ofwel net voor je het in de wasmachine stopt. Een gewone was op 40° is voldoende. Na de wascyclus, hang je het slipje te drogen. Je zal zien, miokoo’s drogen supersnel en zijn snel weer klaar om je te vergezellen.

Premium menstruatieondergoed zonder compromissen. Voor minder doen we het niet!

Twijfel je nog? Heb je nog vragen? We helpen je graag.  
say.hi@miokoo.com

Sinds 2019 is miokoo de referentie voor stijlvol menstruatie ondergoed; even mooi als je "traditionele" lingerie, met superieur comfort en maximaal gebruiksgemak. De geselecteerde Europese stoffen zorgen ervoor dat miokoo's hun kleur, pasvorm en absorptievermogen behouden, zelfs na talloze wasbeurten. Elke miokoo komt met een garantie van 3 jaar, een slimme investering die je welzijn beschermt en je leven makkelijker maakt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Thank You, we'll be in touch soon.
Proud to be part of:
Proud to be part of:

© miokoo - Copyright 2019 - 2024.