Menstruatieondergoed na de bevalling

Menstruatieondergoed na de bevalling

Als je net bent bevallen, weet je dat bloeden deel uitmaakt van je  postpartumperiode. Menstruatieondergoed na de bevalling ofwel postpartum ondergoed is het perfecte alternatief voor conventionele maandverbanden die oncomfortabel zijn en ongemakkelijke irritatie kunnen veroorzaken.

Na de zwangerschap en bevalling is het heel normaal dat het even duurt voordat je de veranderingen in je lichaam accepteert en je weer goed in je vel zit. Wij hebben bij miokoo extra aandacht voor deze fase in je leven en bieden je comfortabel, betrouwbaar en mooi postpartum ondergoed. 

Het is een periode die voor veel nieuwe moeders moeilijk kan zijn. Je hoeft je gelukkig al geen zorgen meer te maken over je intieme gezondheid dankzij onze 100% ecologische menstruatie lingerie. Ze zijn ontworpen met materialen van natuurlijke oorsprong en zijn bovendien ook recyclebaar.

Postpartum ondergoed vol zelfvertrouwen

Na je bevalling zoek je extra bescherming tegen doorlekken. Naast die zekerheid is het net zo belangrijk om je nieuwe lichaam te hullen in mooi ondergoed.

Het doel van miokoo is om eventuele post-zwangerschapscomplexen te verzachten of te laten vergeten. We bieden je modellen aan met verschillende snitten, zodat je er vast eentje vindt die bij je past. Een klassieke menstruatieslip, slipjes met lage of hoge taille of met een iets hogere uitsnijding… kies het model waarin jij je comfortabel en mooi voelt!

Maak van menstruatieondergoed na de bevalling je nieuwe routine

Miokoo menstruatieondergoed begeleidt je tijdens de postpartumperiode, maar kan je ook zeker van dienst zijn tijdens de normale terugkeer van je menstruatie. 

Door een menstruatie slip te gebruiken, geef je prioriteit aan je intieme gezondheid, zonder de esthetiek van je lingerie opzij te zetten. Wat je flow ook is, met miokoo menstruatie lingerie ben je vrij om te bewegen, terwijl je de garantie hebt van totale bescherming dankzij de absorptiecapaciteit van onze menstruatie onderbroek.

Gecertificeerd en made in Europe

Onze menstruatieslips zijn machinewasbaar, waardoor het gebruik van wegwerpbare sanitaire bescherming wordt vermeden. We vermijden hiermee niet alleen tonnen onnodig afval, onze menstruatie lingerie is ook ecologisch door de innovatieve materialen waaruit ze zijn samengesteld. We bieden menstruatieslips aan die in Europa zijn gemaakt, en garanderen hierdoor werkomstandigheden die onze partners respecteren. Het aantal tussenpersonen is beperkt. Lokale productie geniet onze voorkeur om de impact tijdens transport te vermijden.

In overeenstemming met onze waarden bieden wij Oeko-Tex postpartum ondergoed aan (standaard 100, klasse 2), een label dat de afwezigheid van giftige stoffen in de gebruikte ontwerpmaterialen garandeert. Ons mensturatieondergoed na de bevalling is gemaakt van gekamd katoen, polyamide, MicroModal, PUL, biologisch afbreekbaar Lyocell en elastaan.

Wanneer je slipje het einde van zijn levensduur bereikt (ze hebben een garantie van 3 jaar en gaan zelfs tussen de 5 en 7 jaar mee), kun je ze terugsturen zodat wij ze kunnen recyclen! Als je voor je postpartum ondergoed voor miokoo te kiest, doe je iets voor de planeet en zorg je tegelijkertijd voor je intieme welzijn.

Wat maakt miokoo postpartum ondergoed écht goed?

Kwaliteitsvol postpartum ondergoed

Wij bieden menstruatieslips van ongeëvenaarde kwaliteit, dankzij een uniek vierlaags design. De eerste twee lagen bestaan uit gekamd katoen en polyester, en zorgen voor absorptie (gelijk aan 5 super tampons) en neutralisatie van geuren. De derde laag is uitgerust met een innovatief materiaal, PUL (polyurethaanlaminaat) en biologisch afbreekbare lyocell. Die zijn zeer goed bestand tegen vloeistoffen. De buitenste laag in elastaan en polyamide blijft ondanks je bewegingen ten alle tijde droog.

Dankzij de samenstelling zijn miokoo slips recycleerbaar en bestand tegen wassen op maximaal 40°. Met een levensduur van maximaal 5 tot 7 jaar behoudt het al zijn absorberende eigenschappen.

Menstruatieondergoed voor na de bevalling voor iedereen

Iedereen is uniek en moet geschikte lingerie kunnen vinden. Dit is in ieder geval ons motto, en daarom bieden we je veel opties aan op basis van je vormen en verlangens. Onze modellen zijn namelijk allemaal verkrijgbaar in 8 maten, gaande van XXS tot XXXL, om lekker in je lingerie te zitten, en in je lichaam.

Twijfel je nog? Heb je nog vragen? We helpen je graag.  
say.hi@miokoo.com

Sinds 2019 is miokoo de referentie voor stijlvol menstruatie ondergoed; even mooi als je "traditionele" lingerie, met superieur comfort en maximaal gebruiksgemak. De geselecteerde Europese stoffen zorgen ervoor dat miokoo's hun kleur, pasvorm en absorptievermogen behouden, zelfs na talloze wasbeurten. Elke miokoo komt met een garantie van 3 jaar, een slimme investering die je welzijn beschermt en je leven makkelijker maakt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Thank You, we'll be in touch soon.
Proud to be part of:
Proud to be part of:

© miokoo - Copyright 2019 - 2024.