Waarom kiezen voor menstruatieondergoed?

Waarom kiezen voor menstruatieondergoed?

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om de juiste bescherming te vinden tijdens je menstruatie. Van de meest populaire, de tampon en het maandverband, is bekend dat ze je intieme flora kunnen irriteren. Andere, zoals de cup, veroorzaken minder allergieën of irritaties, maar zijn niet voor iedereen de ideale, comfortabele oplossing.

Waarom kiezen voor miokoo menstruatieondergoed? Onze slipjes bieden een doeltreffende en comfortabele bescherming en zijn door een extern labo gecertificeerd als gezond. Ze zijn makkelijk in te passen in je routine, ze kunnen gewoon in de wasmachine en vergezellen je gedurende vele jaren.

Packs met zachte, elegante en betrouwbare menstruatieslips die je gezondheid ondersteunen

Bij miokoo stel je je eigen sets samen met je favoriete menstruatieslips, zo bepaal jij welk model je vergezelt tijdens die dagen van de maand. Menstruatieondergoed kwam in 2014 op de markt en werkt net hetzelfde als een conventioneel maandverband, maar is een pak gemakkelijker en gezonder. miokoo ging in 2019 van start na een intensieve zoektocht naar een kwalitatief alternatief, gemaakt in de EU.

Kiezen voor miokoo menstruatieondergoed, is kiezen voor slipjes helemaal vrij van toxische chemicaliën. Je huid komt op geen enkel moment in contact met hormoonverstoorders. Miokoo menstruatielingerie is een gezond, gemakkelijk en elegant alternatief voor je traditionele bescherming.

Dankzij de zachte, hoogtechnologische stoffen kan je er vele jaren op vertrouwen. Geen gedoe, geen geurtjes, geen zorgen over het Toxic Shock Syndroom, kortom een zorgeloze menstruatie voor vele vele jaren. Bovendien verwerken we ultrazachte materialen in onze menstruatieslips, zoals polyamide, gekamd katoen, en micromodal. Die zorgen ervoor dat ze aanvoelen als een tweede huid. Het is eindelijk gedaan met gedoe en irritatie, nu je een oplossing hebt waar je blij van wordt, zonder hormoonverstoorders!

Menstruatieondergoed slimme deal: stel je pack samen

Een setje menstruatieslips kopen is een slimme manier om je leven gezonder en gemakkelijker te maken, en je budget in het oog te houden. Als je daarbij ook nog een slimme investering doet, die meteen ook de wereld een stukje mooier maakt, dan vink je al heel wat dingen af die je blij maken. Een miokoo gaat op z’n minst drie jaar mee, drie jaar met garantie! Draag je er goed zorg voor en volg je onze onderhoudsinstructies, dan kan dit zelfs tot 7 jaar zijn! Dit zorgt voor een hele besparing op je menstruatiebudget. Kiezen voor menstruatieondergoed van het merk miokoo is een rendabele en duurzame investering.

Als je gebruik maakt van de packs-promo, dan kan je nog meer gaan optimaliseren:

  • Bundel 3 of 4 miokoo’s, dan ontvang je 5% korting en gratis levering;
  • Koop je 5 of meer miokoo’s, dan krijg je 10% korting en gratis levering;
  • Bij aankoop van 7 miokoo’s, krijg je 15% korting en gratis levering.

Hoeveel menstruatieslipjes zijn er nodig voor een volledige cyclus?

Niet alle vrouwen gebruiken hetzelfde aantal tampons of maandverbanden per cyclus, en dat geldt ook voor menstruatie-ondergoed. Het is daarom belangrijk je eigen cyclus goed te kennen. Verlies je veel bloed op een beperkt aantal dagen, of weinig bloed maar op meerdere dagen, eerder ‘s nachts of vooral overdag? Raadpleeg onze gids zodat je kan berekenen wanneer je het meeste slipjes nodig hebt én voor hoeveel dagen.

Het is niet zo dat je voor elke dag van je cyclus 1 slipje dient te kopen; als je tijdens je cyclus één of meerder slipjes uitwast, dan kan je deze hergebruiken. Miokoo’s drogen uitzonderlijk snel, een wasbeurt ‘s avonds, drogen op een goed verluchte plaats en de dag nadien kan je het al opnieuw dragen.

Elke miokoo kan het equivalent van meer dan vijf tampons absorberen. Dit werd vastgesteld bij een extern labo. Vijf tampons is behoorlijk wat, maar toch raden we aan om bij een zware menstruatie extra bescherming te voorzien.

Wil je toch graag een indicatie van het aantal slipjes, dan geven we hieronder enkele tips:

Een set van 3 is een heel goed startpunt als je ‘s nachts geen zwaardere bescherming nodig hebt.

Een set van 4, 5 of 6 is een goed idee, als je ook voor ‘s nachts een oplossing wil en als je bij het sporten een aparte miokoo wil dragen. (Luna werd speciaal ontworpen om je in alle rust te laten slapen.)

Trouwe fans die vanaf dag 1 kiezen voor menstruatieondergoed van miokoo hebben 7 of meer slipjes in huis. Zij gebruiken de lingerie quasi elke dag. Zo vermijden ze ook de inlegkruisjes en maken ze zich nooit meer zorgen over onverwachts ongesteld worden, of voor die “oeps”-momenten. Zeker en vast een aanrader in je perimenopauze!

Waarom kiezen voor miokoo menstruatieondergoed?

Er zijn inderdaad al heel wat merken menstruatieondergoed, dus wat maakt miokoo zo speciaal?

Bij miokoo geloven we dat kwaliteit de wereld kan veranderen. Kwaliteit voor ons betekent dat pasvorm, kleur en absorptievermogen niet veranderen, ook niet na vele keren wassen. Wij gaan ervan uit dat onze lingerie tot 8 jaar mee kan gaan, afhankelijk van het aantal wasbeurten en hoe je de lingerie verzorgt. In elk geval krijg je bij elk miokoo-slipje drie jaar garantie, op deze manier kan jij vertrouwen op je lingerie, de gebruikte materialen en de expertise van onze naaisters.

Elk setje menstruatieondergoed van miokoo kan je zelf samenstellen, want jij weet natuurlijk het best wat je nodig hebt tijdens die dagen van de maand. Kies uit de miokoo-collectie, je kan naar believen modellen en maten gewoon mixen. Fe, Coco, Grace, Luna of Janice vergezellen je met vertrouwen tijdens je menstruatie.

Wil je zeker zijn dat je je miokoo’s vrij van toxische stoffen kan houden? Wij ook 🙂 Daarom ontwikkelden we onze eigen puur. wasstrips die vrij zijn van hormoonverstoorders.

Twijfel je nog? Heb je nog vragen? We helpen je graag.  
say.hi@miokoo.com

Sinds 2019 is miokoo de referentie voor stijlvol menstruatie ondergoed; even mooi als je "traditionele" lingerie, met superieur comfort en maximaal gebruiksgemak. De geselecteerde Europese stoffen zorgen ervoor dat miokoo's hun kleur, pasvorm en absorptievermogen behouden, zelfs na talloze wasbeurten. Elke miokoo komt met een garantie van 3 jaar, een slimme investering die je welzijn beschermt en je leven makkelijker maakt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Thank You, we'll be in touch soon.
Proud to be part of:
Proud to be part of:

© miokoo - Copyright 2019 - 2024.